Skogsmaskiner fra Jarcrac

Jarcrac Skogsmaskiner

Finsk produsent av lette, skogsvennlige skogsmaskiner.

Jarcracs produktserie for skogbruk består av små lastbærere, dual-maskiner og hogstmaskiner, tilgjengelig som 8-hjuls eller beltegående versjoner som er spesielt egnet for tynning og sensitiv, myk mark. 

Godt i terrenget

Minimalt marktrykk, lavt tyngdepunkt og høy bakkeklaring

Takket være minimalt marktrykk, lavt tyngdepunkt og høy bakkeklaring er maskinene i stand til å arbeide under vanskelige forhold, for eksempel ved kryssing av dype grøfter. Siden maskinene er små, kan de enkelt flyttes fra et hogststed til et annet med lave transportkostnader. 

De kompakte dimensjonene gir også maskinene svært god mobilitet. Arbeid med disse maskinene krever ikke brede tilgangsveier, noe som gjør det mulig med mer lønnsomme tynninger siden flere av de gode trærne blir stående igjen i skogen og kan stige i verdi. 

Førerhytte

Ergonimisk arbeidsplass med store justeringsmuligheter

Jarcrac`s ROPS-, OPS- og FOPS-sertifiserte
førerhytte gir føreren god sikt mot
arbeidsområdet, tretoppene og bakken. Kontrollene er godt utformet og har nok justeringsmuligheter for alle førere. Det ergonomiske Grammer-setet med luftfjæring er standard på Jarcrac-maskinene. God demping og justeringsmuligheter sørger for at selv lange skift føles komfortable.

Vedlikehold

Pålitelige maskiner som er enkle å vedlikeholde

Enkel og robust maskinkonstruksjon kombinert med en helhydrostatisk girkasse gir pålitelige maskiner som er enkle å vedlikeholde og som har svært lave driftskostnader sammenlignet med tyngre skogsmaskiner.
Servicepunktene er lett tilgjengelige, og selve vedlikeholdet tar ikke mye tid fordi det ikke er noen unødvendig kompliserte komponenter.

Forhistorie

Utviklet for skogbrukere som ønsker å benytte skogsmaskiner hele året

Det som startet som en sveisehobby i 1998, ble til en produktserie utviklet for skogbrukere som ønsker å jobbe med maskiner hele året, uansett årstid, og samtidig ta godt vare på skogen og marken. De viktigste designideene hos Jarcrac er enkelhet, pålitelighet og enkelt vedlikehold. De valgte komponentene består av kjente merkevarer som tilbyr store servicenettverk. 

Trenger du hjelp til å finne produktene som passer dine behov?

Utviklet av Insite Media